Followers

Wednesday, February 23, 2011

nak cita kat semua blogger tentang CEWICEKSAN

ok..sblom ni aku mmg nk cita
tp rasa ari ni kot brunk mula bercerita...sblom2 ni entri aku byk yg apa yg terlintas
mungkin ada xpaham n xkisah sebab bg aku tulis blog ni mcm tulis zine cita ttg scene o apa2.
bg aku apa cara penulisan kita hanya la untuk menyampaikan sesuatu msg n antara sampai atau tidak terpulang kepada pembaca. sbb antara msg aku antara ada secara lngsong /jelas dan ada x jelas.ada kias2nya..

ok.ni aku juz nk story skit2 pasai aku..
cewiceksan.blogspot.com
nama cewiceksan ni mai dari satu cerita dimana berlaku secara x langsong
cerita btol dan mngkin satu tragedi..
seperti smua tau cewi bermaksud apa ya..tp cam cewi la..gedik cam2 kot...
yang ceksan di blakang ni hasil nma sorang darai/pondan atau bapok nma dia x silap mat usin pa xtau.lebih kuang la.pas2 nma pompuan dia sally kot..

gambar curik kat google sebab xda la gambar dia

dlm diam x diam terlekat nma ceksan kat dia...dia slalu mai dok lepak kot belah2 ni, n slalau di kacau masyarakat.hahahahah
tp disebab kan prangai dia yg gedik lekat la cewiceksan..
dan perkataan ni slalu digunakan dulu apabila seseorang buat prangai pelik o gedik..
contoh ayat:"ang ni cewiceksan la,gedik sana ,gedik sini,...."
lebih kuang cam2 la...
last2 aku tertarik ngn nma cewiceksan 2......hahahaha...


kepada blogger lain...saya ni seorang pemalu.
takot.xpandai.xreti berdikari n suka sgt boros..
hahaha
i2 la sikit sebanyak saya..
nk tau lagi dak????????

mntak maaf la ya ..cita ni x terlibat yg idup mau pon dah nk mati....






kawan2 saya suka benda pelik2..


4 comments:

Que a.k.a roulblur said...

comey aweks tu yer..kihkihkih

aiman suhaimi said...

bleh saj...nnti pakat2 ejas

gigiAriEma said...

satu g ag lupa nak cita..
hehe

aiman suhaimi said...

APDAIA LA GIGI...RASANYA DAH CITA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...