Followers

Wednesday, March 23, 2011

glamorous????!!!

perlukah ?
mengapa?
pasaipa???


manusia lumrah sangat dengan kealpaan duniawi..
awat nak jadi cm2..
orang hot stuff..dia pon nk gak..
orang ada barang rare dia pon da gak.
padahal just have some PDI stuff ja pon.
x salah aku semua boleh ada kan?
bru ja pkai ROXY. dah menggila...wat the fuck la..
ang sedar x?
orang benci la ngn prangai blagak kaya ang tu..
aku tanya ada pkai MANGGO x?
dia kata xtau.//...
mengong gila...
cam2 ka kata hotstuff...
bila aku cakap sal HUSH PUPPIES....
kata baju anjing???
hahahahahaha

bodo la ang...nak facist??
btol ka semua tu..
perlukah ang bermegah megah dengan barang x seberapa..
aku yang miskin x seberapa ada duit ni pon mampu pkai barang2 cam2 la..
so x pyah la ang nk tunjuk ang pya kemas, nk tunjuk ang pya kaya kat orang..

bru aku tau pasai pa orang sebatch ang x rapat ngn ang..
rupa2nya ada cerita sebalik udang la..!

satu lagi apa masalah ang dok wat pandai.bajet bgos..
orang len reti gak..
jgn la dok pikiar orang bodo sama tahap cam ang.
jgn la pikir orang x tau pa...

jgn nk klasifikasi orang kata ang tu budak bru nk'up'/
bodo la semua tu..
ang sedar x apa ang men o apa ang layan sekarang pon sama la ..
ang pon poser kalah aku..babi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 comments:

si ngokngek said...

woo..hot lg panasxx..bersabar lar bro..manusia zaman skrg memang mcm tue(except aku) haha

aiman suhaimi said...

okey...tima kasih..
xda la.. aku bkn nk kata..
tp menyakitkan mata trun ke hati tros sakit...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...